yllip

Jari Komulainen ja KKO

Tämä Oulun raiskauskohun keskellä on syytä paneutua yhteen Korkeimman oikeuden päätökseen. Suomalainen tuomioistuin on näköjään kuin vakuutuslääkärit, jotka tekevät kuolemansairaasta ihmisestä terveen tutkimatta potilasta. Nyt suomalainen tuomioistuin ja viimeksi KKO on saanut palamattoman lyijyakun syttymään ja sillä perusteella ajanut yrittäjän lähes ylitsepääsemättömiin vaikeuksiin. Kaikki ammattilaiset tietävät ettei lyijyakku voi syttyä palamaan ja saman on lukuisissa kokeissa todenneet monet tutkijat VTT mukaan lukien. Ja nyt vaikka kyseessä on tärkeä ennakkotapaus, pari Korkeimman oikeuden tuomaria ovat tehneet päätöksen käsittämättömän lyhyen pohdinnan jälkeen. Tekisi mieli väittää ettei asiaa ole tutkittu lainkaan. "Juttu haisee" aivan samalta kun edellä mainitsemani vakuutuslääkärien päätökset. Euroopan Ihmisoikeustuomioistuin saa pohdittavaa.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (6 kommenttia)

Martti Nurmi

Juridiikassa ei ole kysymys moraalista tai oikeudesta. Mitä Aristoteles totesikaan?

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

Tätä tapausta voi vain ihmetellä.

Käyttäjän Pekka Toivonen kuva
Pekka Toivonen

Ei ole ex-appiukko enää auttamassa.

Koiviston konklaavi vuonna 1992 pystyi vaikuttamaan merkittävästi oikeuslaitoksemme toimintaan ja päätöksiin.

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

Miten tämä päätös tulee vaikuttamaan jatkossa maahantuojan vastuuseen eli eikö kotivakuutus enää korvaa vesi ja palovahinkoja vaan viallisen tuotteen maahantuoja. Tämä siis sillä olettamalla että k.o. tapaus olisi palon aiheuttaja.

Käyttäjän MikaLehtonen kuva
Mika Lehtonen

Suomessa virkamiehet ja oikeuslaitos ovat omaksuneet vanhan venäläisen tyylin, jossa syyte tai tuomio eivät ole sidottuja olemassa olevaan näyttöön tai todisteisiin. Tämä ei ikävä kyllä ole ensimmäinen tapaus. Oikeusmurhia ovat Suomessa täysin mahdollisia.

Käyttäjän mattivillikari kuva
Matti Villikari

Joko tästä Komulaisen jutusta tuli Korkeimman Oikeuden päätös?

http://mattivillikari.puheenvuoro.uusisuomi.fi/263...

Toimituksen poiminnat